Oulcay
Yönetici
Karma 557
Ne bileyim ben life goes on...
|
 |
« Yanıtla #15 : 07 Ekim 2007, 01:33:05 » |
|
bende bi uğrayayım dedim:D
|
|
|
|
« Son Düzenleme: 07 Ekim 2007, 01:43:04 Gönderen: Oulcay »
|
|
Söylediklerinize dikkat edin,düşünceleriniz olur; Düşüncelerinize dikkat edin,duygularınız olur; Duygularınıza dikkat edin,davranışlarınız olur; Davranışlarınıza dikkat edin,alışkanlıklarınız olur; Alışkanlıklarınıza dikkat edin,değerleriniz olur; Değerlerinize dikkat edin,karakteriniz olur.
|
|
|
|
Eğlence Ve Paylaşımın Mekânı Oulcay.CoM
|
 |
« Yanıtla #15 : 07 Ekim 2007, 01:33:05 » |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
didaMm
Genel Moderatör
Karma 491
|
 |
« Yanıtla #16 : 07 Ekim 2007, 03:53:50 » |
|
benDe geLDimmm
DavuL çaLıo dom dom dumdumdum ba$ım ağrıDı ya çok çaLıo bu DavuLcu neyse heyırlı sahurLarrrr  :D
|
|
|
|
|
|
' Umudu Kestim...
|
|
|
irm_irm_irmmm
Genel Moderatör
Karma 40
|
 |
« Yanıtla #17 : 07 Ekim 2007, 05:04:53 » |
|
[COLOR="DarkOrchid"]ben geldimmm sahur zamanıııı kuzi sende mi burdasın annem :d yirim seni hde yatağa [/COLOR][/I][/B]
|
|
|
|
|
|
[FONT="Comic Sans MS"][SIZE="4"][COLOR="Purple"]..........ASK B?R ELMA ?EKER?D?R YERS?N YERS?N EL?NDE SADECE KAZI?I KALIR......... [/COLOR][/SIZE][/FONT][/B]
|
|
|
Oulcay
Yönetici
Karma 557
|
 |
« Yanıtla #18 : 07 Ekim 2007, 14:44:08 » |
|
camdan çıkıp saksı fırlatıyormuşsun filan davulcuya:D:D
|
|
|
|
|
|
Söylediklerinize dikkat edin,düşünceleriniz olur; Düşüncelerinize dikkat edin,duygularınız olur; Duygularınıza dikkat edin,davranışlarınız olur; Davranışlarınıza dikkat edin,alışkanlıklarınız olur; Alışkanlıklarınıza dikkat edin,değerleriniz olur; Değerlerinize dikkat edin,karakteriniz olur.
|
|
|
|
|
Oulcay
Yönetici
Karma 557
|
 |
« Yanıtla #20 : 07 Ekim 2007, 17:15:41 » |
|
yağmur yağıyorsa ne olcak :p:D
|
|
|
|
|
|
|
|
|
didaMm
Genel Moderatör
Karma 491
|
 |
« Yanıtla #21 : 07 Ekim 2007, 23:14:33 » |
|
güzel konuştn ya yağmur yağarsa nolucak heralde mübarek ramazan ayında yağmur yağmaz yınede yağsada saksıyı atarımda saksıda çicek yağmur sayesinde gelişir büyür :D:D
|
|
|
|
|
|
' Umudu Kestim...
|
|
|
Fatih
Yönetici
Karma 339
|
 |
« Yanıtla #22 : 07 Ekim 2007, 23:15:18 » |
|
|
|
|
|
|
|
 [COLOR="Cyan"]ATSIZCILAR[/COLOR] -Bir ?eyler de?i?meli art?k ... y?ld?. ------------------------------ Karard? gündüzlerim, K?? oluyor yazlar?m, Dumanlanan gözlerim, Uzak yak?n seçmiyor. Bir gönülüm: Murats?z. Bir kartal?m kanats?z. Kendinden geçse Ats?z, Dakikalar geçmiyor... -------------------------------- Elbet bir gün Yollar Bulu?acak Göz ve Göze Bakacak Bakal?m o an o zaman Kimin Gözünden Ya?lar akacak ! ! !
|
|
|
didaMm
Genel Moderatör
Karma 491
|
 |
« Yanıtla #23 : 08 Ekim 2007, 16:25:21 » |
|
yakaLıcamDa arTık kaLıRlar :D:D
bende geldimmmm
|
|
|
|
|
|
' Umudu Kestim...
|
|
|
irm_irm_irmmm
Genel Moderatör
Karma 40
|
 |
« Yanıtla #24 : 12 Ekim 2007, 02:41:33 » |
|
[COLOR="DarkOrchid"]ben geldimmmmmmmmm[/COLOR][/I][/B]
|
|
|
|
|
|
[FONT="Comic Sans MS"][SIZE="4"][COLOR="Purple"]..........ASK B?R ELMA ?EKER?D?R YERS?N YERS?N EL?NDE SADECE KAZI?I KALIR......... [/COLOR][/SIZE][/FONT][/B]
|
|
|
Oulcay
Yönetici
Karma 557
|
 |
« Yanıtla #25 : 12 Ekim 2007, 11:32:35 » |
|
Hoşgeldiniz.. ben de gelmişim:D iyi bayramlar..
|
|
|
|
|
|
|
|
|
didaMm
Genel Moderatör
Karma 491
|
 |
« Yanıtla #26 : 12 Ekim 2007, 14:49:04 » |
|
h.b abi sende h.g ii bayramlar 
|
|
|
|
|
|
' Umudu Kestim...
|
|
|
irm_irm_irmmm
Genel Moderatör
Karma 40
|
 |
« Yanıtla #27 : 16 Ekim 2007, 01:45:13 » |
|
[COLOR="DarkOrchid"]ben geldimmmmmmmmm [/COLOR][/B]
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Oulcay
Yönetici
Karma 557
|
 |
« Yanıtla #28 : 16 Ekim 2007, 01:48:33 » |
|
Hoşgeldin.. ama ben gidiyorum:p
|
|
|
|
|
|
|
|
|
irm_irm_irmmm
Genel Moderatör
Karma 40
|
 |
« Yanıtla #29 : 16 Ekim 2007, 01:50:41 » |
|
[COLOR="DarkOrchid"] güle güle ne diğim [/COLOR][/B]
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|