İtiraf ediyorum! Edeceğimde...

Bugün çok farklı birşey saptadım. İnternet bağlantım sürekli gidip geliyordu. Hemde tam internete en çok ihtiyacım olan zamanda... Birde şanslıyız diyorduk sohbet bolumunde:) Nerden çıktı şimdi deyip kontrol ettiğimde modeme elektriğin gelmediğini, adaptoru oynayınca elektirik gelip tekrar gittiğini anladım. Uyuz olmustumm:)) Elim hep modemdede kalamazdı ya... Napabilirim diye düşünmeye başladım ve şu adaptoru sokeyim sağlam bir prize takayım derken , adaptor zaten yanmış:)) Artık onu kullanıma çvirmek zor gibiydi. Prize giren kısımları içine girmişti. Düşündüm taşındım... KARADENİZLİYİM

+ ÜNİVERSİTE ÖĞRENCİSİYİM + 2007 YILINDA YAŞIYORUM ... Ya bunlarda nerden çıktı Kerem?? Arkadaşlar. Elektrik keşfedileli kaç sene oldu bir düşünün... Ben ise 2007 yılındayım. Evime istediğim ölçüde elektrik geliyor... Bu hizmet ayağıma kadar geliyor. Ama ben 220 voltluk elektriği 10 volta çevirecek bir yöntem bulamadımmm:( Vatandaş kaç yılında elektriği ampulu buluyor insanlığa hediye ediyor birde bana bakınz... 2007 yılında her alet varken
elektrik de varken ihtiyacım olan kadarını bile seçemiyorumm... Tıpkı bir benzin taşıyan tırın yakıtının bitip yolda kalması gibi..

LAfı uzatmayayım ... Sonuç yine Karadeniz aklı japon yapıştrıcısı lehim tanacası , lehim ve pasta ile çözümlendi... Eski adaptoru tamir ettim ve hala onu kullanıyorum:d Bir gün dikkatli Joleye gerek kalmıcak ama bakalım...

Bununla ilgili sohbet odasına bir konu yazacağım... Sevgiler saygılar...