keremdogan
Genel Moderatör
Karma 129
|
 |
« : 26 Temmuz 2007, 02:00:14 » |
|
Küçükken evimizdeki elektronik eşyalar o kadar çok dikkatimi çekerdi ki... Onarın içindeki rengarenk nesneleri ve ne işe yaradıklarını hep düşünür dururdum. Televizyonun içinde acaba neler vardı? Telefondan nasıl ses gelirdi? Telefon alt tarafı bir kabloya bağlı değil miydi? Babam zamanın köy enstitülerinden mezundu. Öğretmenliğin yanında, elektrikçilik de yan branşıdır diyebiliriz. Mahallede trafo bozulduğunda bile babam çağırılırdı. Birgün evde kimse yokken o hep merak ettiğim televizyonun içini açtım. İçi pırıl pırıldı. Bir sürü nesne vardı. Ben ona başka bir kablo bağladım ve fişi taktığımda televizyon patladı. Bütün mahalleli eve doldu. Bana hiç bir şey olmamıştı ama evde çalışır durumda olan bütün makineler iflas etmişti. Küçük birde yangın çıkıverdi. Annem ve babam eve geldiğinde güzel bir boks maçı yaptık. Bu maç birkaç günlük roundlar halindeydi... Hala bu tür nesnelere meraklıyım. Bazen içlerini açarım. Şuan bu konularda daha bilgiliyim. Sevgi ve saygıyla...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Eğlence Ve Paylaşımın Mekânı Oulcay.CoM
|
 |
« : 26 Temmuz 2007, 02:00:14 » |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Oulcay
Yönetici
Karma 557
Ne bileyim ben life goes on...
|
 |
« Yanıtla #1 : 26 Temmuz 2007, 02:09:38 » |
|
ahahahahazuahahahahh koptum kerem:D:D:D:
|
|
|
|
|
|
Söylediklerinize dikkat edin,düşünceleriniz olur; Düşüncelerinize dikkat edin,duygularınız olur; Duygularınıza dikkat edin,davranışlarınız olur; Davranışlarınıza dikkat edin,alışkanlıklarınız olur; Alışkanlıklarınıza dikkat edin,değerleriniz olur; Değerlerinize dikkat edin,karakteriniz olur.
|
|
|
keremdogan
Genel Moderatör
Karma 129
|
 |
« Yanıtla #2 : 26 Temmuz 2007, 02:10:23 » |
|
sağolun arkadaşlar bu basit bir paylaşım oldu... Daha neler varda neyse:p
|
|
|
|
|
|
|
|
|
keremdogan
Genel Moderatör
Karma 129
|
 |
« Yanıtla #3 : 26 Temmuz 2007, 03:21:48 » |
|
[COLOR="Navy"] DALGALAN SENDE ŞAFAKLAR GİBİ EY ŞANLI HİLAL ![/COLOR]
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Koray
Yönetici
Karma 461
|
 |
« Yanıtla #4 : 26 Temmuz 2007, 03:26:07 » |
|
haha ne adamsın la  :D:D:D
|
|
|
|
|
|
|
|
|
keremdogan
Genel Moderatör
Karma 129
|
 |
« Yanıtla #5 : 26 Temmuz 2007, 03:26:50 » |
|
:d bigün koraylarda film izlioz..... hehe:D devamı burada anlatılmaz:D
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Oulcay
Yönetici
Karma 557
|
 |
« Yanıtla #6 : 26 Temmuz 2007, 18:48:10 » |
|
zuhhah 
|
|
|
|
|
|
Söylediklerinize dikkat edin,düşünceleriniz olur; Düşüncelerinize dikkat edin,duygularınız olur; Duygularınıza dikkat edin,davranışlarınız olur; Davranışlarınıza dikkat edin,alışkanlıklarınız olur; Alışkanlıklarınıza dikkat edin,değerleriniz olur; Değerlerinize dikkat edin,karakteriniz olur.
|
|
|
suat
Yeni Üye
Karma 100
|
 |
« Yanıtla #7 : 29 Temmuz 2007, 02:01:49 » |
|
 :D:D haha
|
|
|
|
|
|
|
|
|
tatli_tugba
Tam Üye
Karma 120
|
 |
« Yanıtla #8 : 30 Temmuz 2007, 22:32:19 » |
|
ben ufakken, benden ufak cocuklari cimiriodum 
|
|
|
|
|
|
[FONT="Comic Sans MS"][SIZE="7"][COLOR="MediumTurquoise"]SaKaRYaLi[/COLOR][/SIZE][/FONT]
|
|
|
Oulcay
Yönetici
Karma 557
|
 |
« Yanıtla #9 : 30 Temmuz 2007, 23:19:24 » |
|
napıyordun anlamadım tam:D:D
|
|
|
|
|
|
|
|
|
tatli_tugba
Tam Üye
Karma 120
|
 |
« Yanıtla #10 : 30 Temmuz 2007, 23:23:51 » |
|
napıyordun anlamadım tam:D:D 10 yaslardaydim, benden ufak cocuklari yani 5-6 yasindakileri cimirirdim hep 
|
|
|
|
|
|
[FONT="Comic Sans MS"][SIZE="7"][COLOR="MediumTurquoise"]SaKaRYaLi[/COLOR][/SIZE][/FONT]
|
|
|
Oulcay
Yönetici
Karma 557
|
 |
« Yanıtla #11 : 30 Temmuz 2007, 23:59:13 » |
|
cimirmek ne demek:D
|
|
|
|
|
|
|
|
|
tatli_tugba
Tam Üye
Karma 120
|
 |
« Yanıtla #12 : 31 Temmuz 2007, 00:02:58 » |
|
cimirmek ne demek:D uuii yinemi yanlis bisey dedim, hmm onlara aci vermek diyim bare 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Oulcay
Yönetici
Karma 557
|
 |
« Yanıtla #13 : 31 Temmuz 2007, 01:20:14 » |
|
heeee tamam oldu şimdi :pound:
|
|
|
|
|
|
|
|
|
tatli_tugba
Tam Üye
Karma 120
|
 |
« Yanıtla #14 : 31 Temmuz 2007, 01:25:44 » |
|
heeee tamam oldu şimdi :pound: hele sükür 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|