Eğlence Ve Paylaşımın Mekânı Oulcay.CoM
08 Şubat 2012, 00:21:55 *
Hoşgeldiniz, Ziyaretçi.Lütfen giriş yapın veya kayıt olun.

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz

www.OtoSticker.com

Duyurular: w w w .oulcay.com 'a Hoşgeldiniz...

Ana Sayfa   Yardım Takvim Giriş Yap Kayıt  
Sayfa: [1]   Aşağı git
  Yazdır  
Gönderen Konu: SmS SÖZlErİ  (Okunma Sayısı 451 defa)
didaMm
Genel Moderatör
*

Karma 491
Çevrimdışı Çevrimdışı

« : 19 Ağustos 2007, 16:28:07 »

Ilk Goruste Aska Inanirmisin? Yoksa Disari Cikip Tekrar Mi Gireyim...

» Seni Uzaktan Sevmeyi,sana Bakmadan Gormeyi,seni Duymadan Dinlemeyi,gozyaslarimla Gulmeyi,kavusmak Icin Sabretmeyi Ogrendim Ama, Sensiz Olmayi Asla Ogrenemedim.

» Dost Vurulunca Degil, Unutulunca Kahrindan Olur. Biz Sevdiklerimizi Kir Cicegi Gibi Avucumuzda Degil, Kursun Yarasi Gibi Gonlumuzde Saklariz.

» Sen Hic Denizin Dibine Baktiginda Yesil Ormani Gordun Mu? Sakin Imkansiz Deme; Cunku Ben Senin Gozlerine Baktigimda Olulerin Bile Sahit Olamadigi Cenneti Gordum

» Insanlar Gelmeleriyle Yalnizliklarini Dagitanlari Severler, Gitmeleriyle Kendilerini Yalniz Birakanlara Asik Olurlar.

» Sensizligi Buzlara Yazdim; Guneste Erisin Diye. Hasreti Sahile Yazdim; Dalgalar Gotursun Diye. Adini Kalbime Yazdim; Birlikte Gomulsun Diye...

» Ozlemek Guzel Seydir, Ozluyorsa Ozlenen. Beklemek Guzel Seydir, Gelecekse Beklenen. Sevmek Guzel Seydir, Seviyorsa Sevilen...

» Biraz Buruk Bir Duygu Yuklenirse Yuregine, Gozlerin Zaman Zaman Takilirsa Uzaklara, Kulaklarin Zamansiz Deli Gibi Cinlarsa, Bilki Biryerlerde Ozlenmissindir.

» Bu Dunyada 6 Milyar Insan Var,30 Milyonu Uyuyor, 20 Milyonu Yemek Yiyor, 10 Milyonu Muzik Dinliyor, 1 Guzel Kiz Da Mesaj Okuyor...

» Seni Gunde Bir Kere Dusunuyorum, O Da 24 Saat Suruyor...

» Oyle Senden Cok Uzaklarda Degilim, Gormesini Bilen Gozlerin Bakisindayim. Belki Sana Senden Daha Yakin Bir Yerde, Carpan Kalbinin Her Atisindayim...

» Birgun Dudaklarin Kurursa Okyanusu Getiririm Sana Aksam Ayazinda Usursen Gunesi Getiririm Sana Eger Gonlun Bir Sevgi Ararsa Kalbimi Sokup Getiririm Sana...

» Gozlerin Nehir, Kaslarin Kopru Olsa Tam Ortasindan Gecerken Ipler Kopsa, Yanagindan Suzulup Dussem Dudagina. Beni Opermisin Yoksa Bir Goz Yasi Gibi Silermisin..

» Seni Tanimadan Once Ben Degildim, Seni Tanidiktan Sonra Bendeki Bensizligin Aslinda Sensizlik Oldugunu Anladim...

» Sevgiyi Gostereceksin, Soylemek Yetmez. Sevgi Gozlerinde Olacak, Sozlerin Yetmez. Sevgi Herseydir, Kalbe Hapsedilmez. Seveceksin Benim Gibi Ama Yuregin Yetmez..

» Bir Insanin Idealleri Olmali, Sonsuzluk Gibi Bir Insanin Ozlemi Olmali, Ozlemle Acan Cicekler Gibi Bir Insanin Birtanesi Olmali, O Da Senin Gibi...

» Dalgalar Kiyiya Carparken Su Sozu Soyler; Seni Seviyorum...

» En Agir Isci Benim. Cunku 24 Saat Seni Dusunuyorum...

» Ne Seni Unutacak Kadar Zaman Gececek, Ne De Gecen Zaman Seni Unutturmaya Yetecek, Birakip Gitsemde Unuturum Sanma, Zaman Alismayi Ogretir, Unutmayi Asla...

» Layik Oldugun Yer Seni Kabul Etmese Bile, Giydigin Gelinlik Yerine Kefen Olsa Bile, Ardindan Gozyasi Dokenin Olmasa Bile, Bekleme Artik Donmem Sana

'    Umudu Kestim...
Eğlence Ve Paylaşımın Mekânı Oulcay.CoM
« : 19 Ağustos 2007, 16:28:07 »

Oulcay
Yönetici
*

Karma 557
Çevrimdışı Çevrimdışı

Ne bileyim ben life goes on...

Site
« Yanıtla #1 : 20 Ağustos 2007, 23:55:11 »

sağol paylaşım için:)

Söylediklerinize dikkat edin,düşünceleriniz olur;
Düşüncelerinize dikkat edin,duygularınız olur;
Duygularınıza dikkat edin,davranışlarınız olur;
Davranışlarınıza dikkat edin,alışkanlıklarınız olur;
Alışkanlıklarınıza dikkat edin,değerleriniz olur;
Değerlerinize dikkat edin,karakteriniz olur.
Tuche
Genel Moderatör
*

Karma 24
Çevrimdışı Çevrimdışı

« Yanıtla #2 : 04 Eylül 2008, 10:57:39 »

paylaşım için teşekkürler emeğine sağlık

A?k Elmay? Yemekle Ba?lar Ayvay? Yemekle Biter
didaMm
Genel Moderatör
*

Karma 491
Çevrimdışı Çevrimdışı

« Yanıtla #3 : 04 Eylül 2008, 14:26:54 »

Rica ederim , sizinde yorumunuza sağlık..

'    Umudu Kestim...
Sayfa: [1]   Yukarı git
  Yazdır  

Gitmek istediğiniz yer:  

| Wap | Wap Forum | Rss |
MySQL Kullanıyor PHP Kullanıyor Powered by SMF 1.1.15 | SMF © 2006-2009, Simple Machines XHTML 1.0 Uyumlu! CSS Uyumlu!
Bu Sayfa 0.039 Saniyede 22 Sorgu ile Oluşturuldu