keremdogan
Genel Moderatör
Karma 129
|
 |
« : 31 Temmuz 2007, 02:04:32 » |
|
Efendim Merhabalar...  İnsan nekadar mükemmel bir varlık ! Milyonlarca yıldır dönüp duran bu dünyada kendimizin yerini hiç düşündük mü? Çoğunlukla hep, şanssız olduğumuzdan , zamanın bizim istediğimiz yönde gelişmemesinden yakınır dururuz. Evet... Bazen gercekten bunları düşünmeden de edemiyoruz. Peki Kerem, biz ne için şanslıyızki? Arkadaşlar en basiti dünyaya gelmemiz bile bir şans diyorum. Ya Kerem, şu ana kadar Dünyadan kimler gelmiş gitmiş sende onlardan biri değil misin? Ne şansı bu dediğinizi duyuyor gibiyim. Hemen açıklayayım. Üreme sisteminin en başında bile, Yani bizler daha hiçbir şeyken, erkek üreme organınca , ana rahmine salgılanan sperm 300.000 civarındaymış. Bunun daha altı olduğunda gebelik gerçekleşmiyormuş. Bu 300.000 spermin içinde ana rahmine en hızlı ulaşan ve dölleyen sperm varya işte o biziz:d Daha en başta 300.000 de 1. oduk. Baştan kazandık biz... Evet Arkadaşlar bakalım kimler ne kadar ilginç şanslı olma durumlarından bahsedecek? Ben birazcık açtım. Gercekten güzel şeyler çıkacağını düşünüyorummm. Goreyim sizi:))
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Eğlence Ve Paylaşımın Mekânı Oulcay.CoM
|
 |
« : 31 Temmuz 2007, 02:04:32 » |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
tatli_tugba
Tam Üye
Karma 120
|
 |
« Yanıtla #1 : 31 Temmuz 2007, 02:06:38 » |
|
|
|
|
|
|
|
[FONT="Comic Sans MS"][SIZE="7"][COLOR="MediumTurquoise"]SaKaRYaLi[/COLOR][/SIZE][/FONT]
|
|
|
keremdogan
Genel Moderatör
Karma 129
|
 |
« Yanıtla #2 : 31 Temmuz 2007, 02:19:53 » |
|
Tuba şanslı olduğuna inanıyomusun?? ... BEn bu dünyada şanslıyım çünkü diye başlayan bir cümle yazabilirmisin:) AMa bu diğer insanlarında bir özelliği olsun daha güzel olur
|
|
|
|
|
|
|
|
|
tatli_tugba
Tam Üye
Karma 120
|
 |
« Yanıtla #3 : 31 Temmuz 2007, 15:16:28 » |
|
hmm ben sansliyim cünküüüüüüü saglikliyim :becky:
|
|
|
|
|
|
[FONT="Comic Sans MS"][SIZE="7"][COLOR="MediumTurquoise"]SaKaRYaLi[/COLOR][/SIZE][/FONT]
|
|
|
Oulcay
Yönetici
Karma 557
Ne bileyim ben life goes on...
|
 |
« Yanıtla #4 : 31 Temmuz 2007, 16:52:59 » |
|
azuhaha  :D bende şasnlıyım çünkü sizin gibi arkaşlarım var eheueheueh:D:D
|
|
|
|
|
|
Söylediklerinize dikkat edin,düşünceleriniz olur; Düşüncelerinize dikkat edin,duygularınız olur; Duygularınıza dikkat edin,davranışlarınız olur; Davranışlarınıza dikkat edin,alışkanlıklarınız olur; Alışkanlıklarınıza dikkat edin,değerleriniz olur; Değerlerinize dikkat edin,karakteriniz olur.
|
|
|
tatli_tugba
Tam Üye
Karma 120
|
 |
« Yanıtla #5 : 31 Temmuz 2007, 17:02:54 » |
|
azuhaha  :D bende şasnlıyım çünkü sizin gibi arkaşlarım var eheueheueh:D:D :humble: :humble: :humble: :humble: :humble: :humble: :lalala: :lalala: :lalala: :lalala: :lalala:
|
|
|
|
|
|
|
|
|
keremdogan
Genel Moderatör
Karma 129
|
 |
« Yanıtla #6 : 01 Ağustos 2007, 03:45:47 » |
|
 ) bizde senni seviyoruz olcay iyiki varsın:D
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Fatih
Yönetici
Karma 339
|
 |
« Yanıtla #7 : 01 Ağustos 2007, 04:45:45 » |
|
Şanslıyım çünkü TÜRK doğdum ve hâylâ yaşıyorum...
|
|
|
|
|
|
 [COLOR="Cyan"]ATSIZCILAR[/COLOR] -Bir ?eyler de?i?meli art?k ... y?ld?. ------------------------------ Karard? gündüzlerim, K?? oluyor yazlar?m, Dumanlanan gözlerim, Uzak yak?n seçmiyor. Bir gönülüm: Murats?z. Bir kartal?m kanats?z. Kendinden geçse Ats?z, Dakikalar geçmiyor... -------------------------------- Elbet bir gün Yollar Bulu?acak Göz ve Göze Bakacak Bakal?m o an o zaman Kimin Gözünden Ya?lar akacak ! ! !
|
|
|
Oulcay
Yönetici
Karma 557
|
 |
« Yanıtla #8 : 01 Ağustos 2007, 16:50:55 » |
|
yeah evt bak oda vardı 
|
|
|
|
|
|
Söylediklerinize dikkat edin,düşünceleriniz olur; Düşüncelerinize dikkat edin,duygularınız olur; Duygularınıza dikkat edin,davranışlarınız olur; Davranışlarınıza dikkat edin,alışkanlıklarınız olur; Alışkanlıklarınıza dikkat edin,değerleriniz olur; Değerlerinize dikkat edin,karakteriniz olur.
|
|
|
Koray
Yönetici
Karma 461
|
 |
« Yanıtla #9 : 01 Ağustos 2007, 23:54:49 » |
|
bende çok şanslıyım  :D
|
|
|
|
|
|
|
|
|
rascesse
Yeni Üye
Karma 100
|
 |
« Yanıtla #10 : 03 Ağustos 2007, 14:35:17 » |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Oulcay
Yönetici
Karma 557
|
 |
« Yanıtla #11 : 03 Ağustos 2007, 17:51:16 » |
|
 :D tek sorunumuz kpss olsun yeter ki 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
eLif
Yeni Üye
Karma 127
|
 |
« Yanıtla #12 : 04 Ağustos 2007, 22:35:50 » |
|
Şanslıyım çünkü mesleğimi seviyorum, hayatımı istediğim gibi şekillendirebiliyorum.
|
|
|
|
|
|
"Bütün Umudum Kendimde"
|
|
|
keremdogan
Genel Moderatör
Karma 129
|
 |
« Yanıtla #13 : 05 Ağustos 2007, 03:57:44 » |
|
NE güzel... Hep bole devam etsin o zmn arkadaşlar:)
|
|
|
|
|
|
|
|
|
eLif
Yeni Üye
Karma 127