didaMm
Genel Moderatör
Karma 491
|
 |
« : 31 Ağustos 2007, 15:48:20 » |
|
internette aşk olur mu sizce ? Bunu bir de sizden duyalım...
|
|
|
|
|
|
' Umudu Kestim...
|
|
|
|
Eğlence Ve Paylaşımın Mekânı Oulcay.CoM
|
 |
« : 31 Ağustos 2007, 15:48:20 » |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Fatih
Yönetici
Karma 339
|
 |
« Yanıtla #1 : 31 Ağustos 2007, 17:53:18 » |
|
Aşk mı bilmiyorum ama internetten epey bir şeyler yapıyor bizim arkadaşlar haddi hesabı yok ,tanışıp buluşyorlar felan,asosyaller için bire bir internetten aşk,bende mi denesem acaba diyorum arada:becky: ...
|
|
|
|
|
|
 [COLOR="Cyan"]ATSIZCILAR[/COLOR] -Bir ?eyler de?i?meli art?k ... y?ld?. ------------------------------ Karard? gündüzlerim, K?? oluyor yazlar?m, Dumanlanan gözlerim, Uzak yak?n seçmiyor. Bir gönülüm: Murats?z. Bir kartal?m kanats?z. Kendinden geçse Ats?z, Dakikalar geçmiyor... -------------------------------- Elbet bir gün Yollar Bulu?acak Göz ve Göze Bakacak Bakal?m o an o zaman Kimin Gözünden Ya?lar akacak ! ! !
|
|
|
Oulcay
Yönetici
Karma 557
Ne bileyim ben life goes on...
|
 |
« Yanıtla #2 : 02 Eylül 2007, 01:00:03 » |
|
valla hayat bu her şey olabilir :party:
|
|
|
|
|
|
Söylediklerinize dikkat edin,düşünceleriniz olur; Düşüncelerinize dikkat edin,duygularınız olur; Duygularınıza dikkat edin,davranışlarınız olur; Davranışlarınıza dikkat edin,alışkanlıklarınız olur; Alışkanlıklarınıza dikkat edin,değerleriniz olur; Değerlerinize dikkat edin,karakteriniz olur.
|
|
|
keremdogan
Genel Moderatör
Karma 129
|
 |
« Yanıtla #3 : 17 Eylül 2007, 01:46:45 » |
|
Aşk her yerde olabilen bir duygudur. Otobüs beklerken, balkona çamaşır asarken, askerde mıntıka temizliği yaparken olabileceği gibi; internet üzerindede karşılaşılmasında bir problemin olmayacağını düşünüyorum. Zaten bunda bir sınırlama olduğunu düşünmek, aşkı, yaşantıları arasında bulundurmayan birinin fikirleridir. İnternette de aşk olabilir diyorum:)
|
|
|
|
|
|
|
|
|
didaMm
Genel Moderatör
Karma 491
|
 |
« Yanıtla #4 : 17 Eylül 2007, 13:57:14 » |
|
hm...bak çok güzel konuştn abicim:) olcay abi sendende cevap istiyorummmm.. :D:D
|
|
|
|
|
|
' Umudu Kestim...
|
|
|
gkhnadgzl
Yeni Üye
Karma 10
|
 |
« Yanıtla #5 : 27 Eylül 2007, 19:48:22 » |
|
valla hayat bu her şey olabilir :party: aynen bilader:D ne zaman ne olcanı nerden bilcen demii...
|
|
|
|
|
|
[COLOR="Blue"][FONT="Arial Black"][SIZE="5"]''Öldü?ümde topra??mdan bir testi yap?p yare su verin ki dudaklar?na de?ebileyim.'' FUZUL?[/SIZE][/FONT][/COLOR] [/B]
|
|
|
eLif
Yeni Üye
Karma 127
|
 |
« Yanıtla #6 : 01 Ekim 2007, 02:06:32 » |
|
Kerem'im ne güzel anlatmış, işte onun bu bakış açısına hayranım, aynen katılıyorum daha fazla söyleyecek bir şey yok (:
|
|
|
|
|
|
"Bütün Umudum Kendimde"
|
|
|
yenner67
Yeni Üye
Karma 10
|
 |
« Yanıtla #7 : 01 Ekim 2007, 20:22:25 » |
|
interneti neki,, agacta bile ask vardır  ) yeterki yasamayı bilin ,, tabi ben bilemedimm,, şimcik sürünüyommm:(((( 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
~yaprak~
Yeni Üye
Karma 10
|
 |
« Yanıtla #8 : 10 Kasım 2007, 23:30:41 » |
|
yaw arkadŞlar bence sadece hoşLantı kaLır sewmek çok farkLı bişey yaw açıkcası ben inanmıorum internet aşkLarına;)
|
|
|
|
|
|
[FONT="Comic Sans MS"][SIZE="3"][COLOR="Black"]qiden eLbet qeri döner bir qün b?rak?n dönsün ne kaybettiqini qörsün[/COLOR][/SIZE][/FONT]
|
|
|
rascesse
Yeni Üye
Karma 100
|
 |
« Yanıtla #9 : 14 Kasım 2007, 02:25:01 » |
|
sanal alem yalan alem
|
|
|
|
|
|
|
|
|
irm_irm_irmmm
Genel Moderatör
Karma 40
|
 |
« Yanıtla #10 : 18 Kasım 2007, 01:42:50 » |
|
[COLOR="DarkOrchid"]vlla bence olur ama beni bulmaz böle iiler o ayrı ama ben biliorum çnkü en ii örnek en yaknmda vr çok büyük aşkla seviolar ama tabi talih işi şans işi her sanaldan bulduğundan ii olck die bi kural yok  [/COLOR][/B]
|
|
|
|
|
|
[FONT="Comic Sans MS"][SIZE="4"][COLOR="Purple"]..........ASK B?R ELMA ?EKER?D?R YERS?N YERS?N EL?NDE SADECE KAZI?I KALIR......... [/COLOR][/SIZE][/FONT][/B]
|
|
|
e.sra.
Yeni Üye
Karma 10
|
 |
« Yanıtla #11 : 24 Kasım 2007, 17:13:34 » |
|
[COLOR="DarkOrchid"]ya bence aşk çok farklı bi duygudur ve aşk dediğimiz şey bi süre sonra elbet son bulur.. en azından ben böle olduunu düşünuorum..yanılmadııımında farkındayım ama sevgi olunca herşey çok farklı olur.sevdiğin insanın yanlışlarını göreblrsn.ama aşıksan eğer onu sorgusuzca hesapsızca seversn buda insann bi süre sonra bu aşkdan sıkılmasını sağlar ve aşkk biter..ama sanall alemmdede bu sadece hoşlantı halinde kalır aşkk olmazda..sadece sevgii olur ve böle kalır..mesela sanal alemde tanıstııın bi kişile bi süre konusmayınca onu rahatça unutablrsn..ben böle olduğunuu düşünuorm.[/COLOR]
|
|
|
|
|
|
|
|
|
didaMm
Genel Moderatör
Karma 491
|
 |
« Yanıtla #12 : 06 Aralık 2007, 16:09:50 » |
|
Aşk aşktır bunun sanalı reeli olmaz :D:D
|
|
|
|
|
|
' Umudu Kestim...
|
|
|
reney67
Yeni Üye
Karma 100
|
 |
« Yanıtla #13 : 02 Ocak 2008, 16:48:59 » |
|
olmaaaaaa mııııı
sonucu hüsranla biterrrrrr emmeeee
|
|
|
|
|
|
|
|
|
X-MiT
Yeni Üye
Karma 10
|
 |
« Yanıtla #14 : 11 Ocak 2008, 13:29:36 » |
|
İnternette Değişik Şeler Oluoda Aşkmı Olmicak  o0o0o0o Koray DefeSine Sorun AnLatsın:D
|
|
|
|
|
|
CcC)Adam?n Adam? De?iL Davam?n Adam?y?m(CcC):smokin:
|
|
|
|