Eğlence Ve Paylaşımın Mekânı Oulcay.CoM
08 Şubat 2012, 00:02:32 *
Hoşgeldiniz, Ziyaretçi.Lütfen giriş yapın veya kayıt olun.

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz

www.OtoSticker.com

Duyurular: w w w .oulcay.com 'a Hoşgeldiniz...

Ana Sayfa   Yardım Takvim Giriş Yap Kayıt  
Sayfa: [1]   Aşağı git
  Yazdır  
Gönderen Konu: Imkansiza..  (Okunma Sayısı 446 defa)
seda
Yeni Üye
*

Karma 10
Çevrimdışı Çevrimdışı

« : 10 Ekim 2007, 13:36:33 »

[COLOR="Magenta"][/COLOR][COLOR="Magenta"]Yalnızlık çöktümü üzerine ,belki duyarsın beni taaa uzaklardan...                                                                                                 İmkansızın imkansızını belki bilirsin söylesem....                                                                                                  Yüreğimin sesinden kulağına bir fısıltı gelirde rüzgar sanar                  aldırmazsın...                                                                                                 Belki görürsün beni sana ulaşamayacağım en uzak noktadan                                                                                                      kuş sanarda aldırmazsın...Bir gün yağmur yağarsa üzerine damla damla                                                                                                          akan göz yaşımdır Su sanarda aldırmazsın...                                               Bir güngörürsün beni taaa uzaklardan,tıpkı benimdir:yolumu kaybetmişim. sana el sallıyorum,                                                                                                   Selam sanarda aldırmazsın...Bir gece gözlerine uyku girmezse..                                                                                                   uzaklara bakarsın pencerenden:Bir ışık görürsün mutlaka yanan                                                                                                        Onun içindeki ya benimdir ya bir başkası..AMA NE FARKEDERKİ  YİNE ALDIRMAZSIN........                                  SEDA ÇİMENOĞLU[/COLOR]
« Son Düzenleme: 10 Ekim 2007, 14:21:04 Gönderen: seda » Kayıtlı
Eğlence Ve Paylaşımın Mekânı Oulcay.CoM
« : 10 Ekim 2007, 13:36:33 »

Oulcay
Yönetici
*

Karma 557
Çevrimdışı Çevrimdışı

Ne bileyim ben life goes on...

Site
« Yanıtla #1 : 10 Ekim 2007, 14:17:44 »

immm güzel olmuş tşkrler:)

Söylediklerinize dikkat edin,düşünceleriniz olur;
Düşüncelerinize dikkat edin,duygularınız olur;
Duygularınıza dikkat edin,davranışlarınız olur;
Davranışlarınıza dikkat edin,alışkanlıklarınız olur;
Alışkanlıklarınıza dikkat edin,değerleriniz olur;
Değerlerinize dikkat edin,karakteriniz olur.
didaMm
Genel Moderatör
*

Karma 491
Çevrimdışı Çevrimdışı

« Yanıtla #2 : 15 Ekim 2007, 20:26:56 »

güzeLmi$ payLa$ım iÇin t$kLer:)

'    Umudu Kestim...
Sayfa: [1]   Yukarı git
  Yazdır  

Gitmek istediğiniz yer:  

| Wap | Wap Forum | Rss |
MySQL Kullanıyor PHP Kullanıyor Powered by SMF 1.1.15 | SMF © 2006-2009, Simple Machines XHTML 1.0 Uyumlu! CSS Uyumlu!
Bu Sayfa 0.051 Saniyede 22 Sorgu ile Oluşturuldu