Eğlence Ve Paylaşımın Mekânı Oulcay.CoM
07 Şubat 2012, 23:40:36 *
Hoşgeldiniz, Ziyaretçi.Lütfen giriş yapın veya kayıt olun.

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz

www.OtoSticker.com

Duyurular: w w w .oulcay.com 'a Hoşgeldiniz...

Ana Sayfa   Yardım Takvim Giriş Yap Kayıt  
Sayfa: [1]   Aşağı git
  Yazdır  
Gönderen Konu: uTanarak !!  (Okunma Sayısı 422 defa)
didaMm
Genel Moderatör
*

Karma 491
Çevrimdışı Çevrimdışı

« : 11 Ekim 2007, 18:34:06 »

Öyle ya, terk ettin beni, kendine dair ne varsa yaşanacak yanında alıp *ürdün, gözlerindeki kıvılcımları dahi almışsın bana sormaksızın...

Evet...Üzdüm seni farkına varmaksızın, üzdüm seni çünkü sence hakkım olmayanı yaşamaya çalıştım bencilce, ve gözlerinde dinlendiğimi anlattım sana usulca....Şarkılar dinlettim en hüzünlüsünden, istedim ki anlatamadıklarımı dinle bensiz kaldığında, dinle ki içimde ki fırtınaların nasıl güçlü ve acımasız olduğunu biraz olsun anla diye....Ben korkusuzluğun en kuytularında kendi korkularına yenik düşmemeye çalışan bir çığlığım aslında, aslında senin bende görmediklerindir beni sana muhtaç kı*...İsterdim ki senin kıyılarında soluklanayım biraz olsun, fırtınalar ha koptu ha kopacakken bu düzlükte, isterdim ki ellerinde bulayım yitirdiğim düşleri bir anda olsa...Biliyorum, kocaman bir yürek var senin o bedenin de Ve o yürekte kocaman bir yer açtın bana alelacele, bilemezdin ki bu denli PİŞMAN OLACAKTIN........ Böylesinesine yorgun kaçışlara kapı aralayacaktın, üzgünüm, üzgünüm çünkü seni hak etmediğin kadar çok üzdüm....Şimdi ikimizde farklı yerlerde farklı türkülerin melodisiyle aynı hüznü bölüşüyoruz, bölüşemediklerimize inat.....

KEŞKE DURABİLSEYDİN BU SEVDANIN KARŞISINDA CESURCA, KEŞKE KORKMASAYDIN ACILARDAN BU DENLİ, HANGİ GÜN BİLMEDİĞİMİZ ACILARA MERHABA DEMİYORUZ Kİ OYSA.........

Bu kadar çabuk pes edeceğin aklıma gelmezdi doğrusu, tutkuların bir adım önde olduğunu söylerdin hep, nedense bana karşı bu denli acımasız olabildin yaşamın boyunca bir tek, seni üzenlere inat ve tüm hataları bana yükleyerek, artık istediğin kadar susabiliyorsundur geceler boyu, benli düşlere çoktan son vermişliğin keyfini yaşayarak, ben hala bıraktığın yerdeyim sevdiğim ama içim buruk, gönlüm kırık ve biraz da utanarak..........

'    Umudu Kestim...
Eğlence Ve Paylaşımın Mekânı Oulcay.CoM
« : 11 Ekim 2007, 18:34:06 »

a?k?s?
Yeni Üye
*

Karma 10
Çevrimdışı Çevrimdışı

« Yanıtla #1 : 11 Nisan 2008, 17:39:03 »

çok güsel sözler
YucHeLL
Acemi Üye
*

Karma 10
Çevrimdışı Çevrimdışı

Site
« Yanıtla #2 : 29 Nisan 2008, 19:33:48 »

payLaşım için saoL

!!!...KoLeRa...!!!
didaMm
Genel Moderatör
*

Karma 491
Çevrimdışı Çevrimdışı

« Yanıtla #3 : 01 Mayıs 2008, 20:40:51 »

yorumLarınız iÇin t$kLer..

'    Umudu Kestim...
Sayfa: [1]   Yukarı git
  Yazdır  

Gitmek istediğiniz yer:  

| Wap | Wap Forum | Rss |
MySQL Kullanıyor PHP Kullanıyor Powered by SMF 1.1.15 | SMF © 2006-2009, Simple Machines XHTML 1.0 Uyumlu! CSS Uyumlu!
Bu Sayfa 0.055 Saniyede 21 Sorgu ile Oluşturuldu