Eğlence Ve Paylaşımın Mekânı Oulcay.CoM
09 Şubat 2012, 22:09:06 *
Hoşgeldiniz, Ziyaretçi.Lütfen giriş yapın veya kayıt olun.

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz

www.OtoSticker.com

Duyurular: w w w .oulcay.com 'a Hoşgeldiniz...

Ana Sayfa   Yardım Takvim Giriş Yap Kayıt  
Sayfa: [1]   Aşağı git
  Yazdır  
Gönderen Konu: Dayakçı kocaya sigara cezası  (Okunma Sayısı 264 defa)
Angels
Genel Moderatör
*

Karma 130
Çevrimdışı Çevrimdışı

« : 12 Aralık 2007, 00:30:14 »

Karakol çıkışında eşini dövdüğü iddia edilen kocaya ilginç ceza..

Karakol çıkışında eşini dövdüğü gerekçesiyle mahkemece 6 ay hapis cezası verilen kocanın cezası, denetimli serbestlik uygulaması kapsamında ''6 ay sigara içmemeye'' çevrildi.

Eşini döven koca, her gün karakola giderek sigara içmediğine dair imza vererek cezasını çekmeye başladı. Edinilen bilgiye göre, 2 yıl önce İstanbul'da Zeliha Ç. (28), eşi Adem Ç.'nin (39) kendisini sürekli dövdüğünü ileri sürerek polise başvurdu.

Polis merkezi önünde çiftlerin yeniden tartışmaya başlamasının ardından Adem Ç., eşini tokatladı ve ''eşini kasten yaralama'' suçundan gözaltına alındı. İstanbul Pendik Sulh Ceza Mahkemesi'nde yapılan duruşmanın ardından Adem Ç., 6 ay hapis cezasına çarptırıldı.

Mahkeme daha sonra, Adem Ç.'nin cezasını ''6 ay sigara içmemeye'' çevirdi. Kocaeli Cumhuriyet Savcılığı Denetim Serbestlik Yardım ve Koruma Merkezi Şube Müdürlüğü'ne gönderilen Adem Ç., her gün polis merkezine giderek sigara içmediğine dair imza atıp cezasını çekmeye başladı
Eğlence Ve Paylaşımın Mekânı Oulcay.CoM
« : 12 Aralık 2007, 00:30:14 »

Tuche
Genel Moderatör
*

Karma 24
Çevrimdışı Çevrimdışı

« Yanıtla #1 : 18 Eylül 2008, 13:30:36 »

harbiden ilginç ceza yani Kahkaha xD

A?k Elmay? Yemekle Ba?lar Ayvay? Yemekle Biter
Sayfa: [1]   Yukarı git
  Yazdır  

Gitmek istediğiniz yer:  

| Wap | Wap Forum | Rss |
MySQL Kullanıyor PHP Kullanıyor Powered by SMF 1.1.15 | SMF © 2006-2009, Simple Machines XHTML 1.0 Uyumlu! CSS Uyumlu!
Bu Sayfa 0.047 Saniyede 22 Sorgu ile Oluşturuldu