azra
Tam Üye
Karma 221
|
 |
« : 26 Temmuz 2007, 16:06:00 » |
|
yeni gelen arkada$lara $imdiden ho$geldiniz 
|
|
|
|
|
|
[SIZE="3"][FONT="Comic Sans MS"][COLOR="Red"]Ölümün bizi nerde bekledigi belli degil, iyisimi biz onu her yerde bekleyelim.[/COLOR][/FONT][/SIZE]
|
|
|
|
Eğlence Ve Paylaşımın Mekânı Oulcay.CoM
|
 |
« : 26 Temmuz 2007, 16:06:00 » |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Oulcay
Yönetici
Karma 557
Ne bileyim ben life goes on...
|
 |
« Yanıtla #1 : 26 Temmuz 2007, 16:06:41 » |
|
hoşbuldular:D:D
|
|
|
|
|
|
Söylediklerinize dikkat edin,düşünceleriniz olur; Düşüncelerinize dikkat edin,duygularınız olur; Duygularınıza dikkat edin,davranışlarınız olur; Davranışlarınıza dikkat edin,alışkanlıklarınız olur; Alışkanlıklarınıza dikkat edin,değerleriniz olur; Değerlerinize dikkat edin,karakteriniz olur.
|
|
|
Fatih
Yönetici
Karma 339
|
 |
« Yanıtla #2 : 17 Eylül 2007, 00:54:24 » |
|
Hoşbulduk . . . Yönetime davet ettiğiniz için de ayrıyetten teşekkürler... Herkese iyi çalışmalar...
|
|
|
|
|
|
 [COLOR="Cyan"]ATSIZCILAR[/COLOR] -Bir ?eyler de?i?meli art?k ... y?ld?. ------------------------------ Karard? gündüzlerim, K?? oluyor yazlar?m, Dumanlanan gözlerim, Uzak yak?n seçmiyor. Bir gönülüm: Murats?z. Bir kartal?m kanats?z. Kendinden geçse Ats?z, Dakikalar geçmiyor... -------------------------------- Elbet bir gün Yollar Bulu?acak Göz ve Göze Bakacak Bakal?m o an o zaman Kimin Gözünden Ya?lar akacak ! ! !
|
|
|
Oulcay
Yönetici
Karma 557
|
 |
« Yanıtla #3 : 17 Eylül 2007, 01:04:47 » |
|
Hoşgeldin Fatih 
|
|
|
|
|
|
Söylediklerinize dikkat edin,düşünceleriniz olur; Düşüncelerinize dikkat edin,duygularınız olur; Duygularınıza dikkat edin,davranışlarınız olur; Davranışlarınıza dikkat edin,alışkanlıklarınız olur; Alışkanlıklarınıza dikkat edin,değerleriniz olur; Değerlerinize dikkat edin,karakteriniz olur.
|
|
|
pelin28
Genel Moderatör
Karma 10
|
 |
« Yanıtla #4 : 24 Haziran 2008, 18:40:15 » |
|
Slm Ben Pelin Yönetime Geleli Biraz Uzun Zaman Oldu Ama Artık Yönetimdeyim Tamamen...  Ayrıca HoşBuLDuK
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Fatih
Yönetici
Karma 339
|
 |
« Yanıtla #5 : 24 Haziran 2008, 21:02:19 » |
|
Hoşgeldin Pelin  . . .
|
|
|
|
|
|
 [COLOR="Cyan"]ATSIZCILAR[/COLOR] -Bir ?eyler de?i?meli art?k ... y?ld?. ------------------------------ Karard? gündüzlerim, K?? oluyor yazlar?m, Dumanlanan gözlerim, Uzak yak?n seçmiyor. Bir gönülüm: Murats?z. Bir kartal?m kanats?z. Kendinden geçse Ats?z, Dakikalar geçmiyor... -------------------------------- Elbet bir gün Yollar Bulu?acak Göz ve Göze Bakacak Bakal?m o an o zaman Kimin Gözünden Ya?lar akacak ! ! !
|
|
|
pelin28
Genel Moderatör
Karma 10
|
 |
« Yanıtla #6 : 25 Haziran 2008, 16:44:22 » |
|
Hoşbulduk....
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Oulcay
Yönetici
Karma 557
|
 |
« Yanıtla #7 : 28 Haziran 2008, 23:46:17 » |
|
Hoşgeldin aramıza:)
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Tuche
Genel Moderatör
Karma 24
|
 |
« Yanıtla #8 : 27 Temmuz 2008, 22:09:44 » |
|
ben galiba yönetimdenim tabi sizin arkadaş grubunuzda olmasada...
|
|
|
|
|
|
A?k Elmay? Yemekle Ba?lar Ayvay? Yemekle Biter
|
|
|
Oulcay
Yönetici
Karma 557
|
 |
« Yanıtla #9 : 27 Temmuz 2008, 22:33:01 » |
|
Hoşgeldin Tuche sen de aramıza.. :thumb:
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Tuche
Genel Moderatör
Karma 24
|
 |
« Yanıtla #10 : 28 Temmuz 2008, 18:45:29 » |
|
hoş bulduk ama tam aranızda değilim yada istemeyenler war
|