Eğlence Ve Paylaşımın Mekânı Oulcay.CoM
20 Mayıs 2012, 21:30:48 *
Hoşgeldiniz, Ziyaretçi.Lütfen giriş yapın veya kayıt olun.

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz

www.OtoSticker.com

Duyurular: w w w .oulcay.com 'a Hoşgeldiniz...

Ana Sayfa   Yardım Takvim Giriş Yap Kayıt  
Sayfa: [1]   Aşağı git
  Yazdır  
Gönderen Konu: bu Da böyLe yarıM kaLSın !!  (Okunma Sayısı 284 defa)
didaMm
Genel Moderatör
*

Karma 491
Çevrimdışı Çevrimdışı

« : 16 Ekim 2007, 16:51:07 »

[COLOR="DarkOrchid"]Seni, sende, sana rağmen yaşıyorum ben...

Hep sen, benimle tamamlanmış eksiklerine bakıp daha fazlasını isterken, ben sende yeni boşluklar yaşıyorum... Daha çoğunu isterken sen, bense yarımlarında kayboluyorum...

Kaç kez vazgeç dedi bu yürek, kaç kez yolun kenarındaki ormana girip yok olmak istedi... Yaşadığım neydi? Senin varlığını bilmek bile yeterken bana, sende kendimi yok hissetmek, "yok" olduğumdan başka ne düşündürebilirdi ki bana?.. Oysa düşünsene, ne coşku doluydu yüreklerimiz başlarken yeni bir hayata...

Gecelerimizi de, gündüzlerimizi de adamaya hazırdık birbirimizde, koşulsuz, içten ve sımsıcak duygularımızla... Yaşadığımız her an unutulmaz, doyumsuz ve vazgeçilmez olacaktı... Sen bir sonbahar rüzgarında savrulmuş bir gül yaprağı bense taç olacaktım sana... Şimdilerde, kim savruluyor ve kim onu sarmaya çalışıyor karıştırıyorum artık...

Ben bu uykuları, böyle uykuları unutalı çok olmuştu... Acı uykusu, hüzün uykusu, korku uykusu... Bir gece birinin, diğer gece bir başkasının sonsuzluğunda kayboluyorum...

Şimdi gitmek zamanı belki, geride yaşanmış yada yarım kalmış anları bırakarak... Sen de tüm ürkekliğinle, tüm hatalarınla, tüm eksiklerinle, tüm haklı gördüğün yanlarınla başbaşasın şimdi...

Hep bir şeyler tamamlanacak değil ya, bu da böyle yarım kalsın...
[/COLOR]
[/I][/B]

'    Umudu Kestim...
Eğlence Ve Paylaşımın Mekânı Oulcay.CoM
« : 16 Ekim 2007, 16:51:07 »

irm_irm_irmmm
Genel Moderatör
*

Karma 40
Çevrimdışı Çevrimdışı

« Yanıtla #1 : 16 Ekim 2007, 23:31:25 »

[COLOR="DarkOrchid"]vayyyyy be kuzim çok gzlmişş eline sağlıkkk...[/COLOR][/B]

[FONT="Comic Sans MS"][SIZE="4"][COLOR="Purple"]..........ASK B?R ELMA ?EKER?D?R YERS?N YERS?N EL?NDE SADECE KAZI?I KALIR.........
[/COLOR][/SIZE][/FONT]
[/B]
Sayfa: [1]   Yukarı git
  Yazdır  

Gitmek istediğiniz yer:  

| Wap | Wap Forum | Rss |
MySQL Kullanıyor PHP Kullanıyor Powered by SMF 1.1.15 | SMF © 2006-2009, Simple Machines XHTML 1.0 Uyumlu! CSS Uyumlu!
Bu Sayfa 0.053 Saniyede 21 Sorgu ile Oluşturuldu