Eğlence Ve Paylaşımın Mekânı Oulcay.CoM
09 Şubat 2012, 21:30:30 *
Hoşgeldiniz, Ziyaretçi.Lütfen giriş yapın veya kayıt olun.

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz

www.OtoSticker.com

Duyurular: w w w .oulcay.com 'a Hoşgeldiniz...

Ana Sayfa   Yardım Takvim Giriş Yap Kayıt  
Sayfa: [1]   Aşağı git
  Yazdır  
Gönderen Konu: Anneler günü msjları  (Okunma Sayısı 368 defa)
didaMm
Genel Moderatör
*

Karma 491
Çevrimdışı Çevrimdışı

« : 19 Eylül 2007, 16:41:45 »

Bu dünyadaki en güvenli sığınağım senin kucağın. Benim annem olman bu dünyadaki en büyük şansım. Seni seviyorum anneciğim.

Benim için herşeye katlanan, her zaman yanımda olan, değeri biçilmeyen en güzel annesine... Anneler günün kutlu olsun!

Bana gözlerinle değil, kalbinle bak anneciğim. Seni ne kadar sevdiğimi ancak o zaman anlayabilirsin. Canımsın annem.

Sen varken ben yoktum, sen açken ben toktum. Şimdi de sonra da başımın tacı annem, seni hep seveceğim, anneler günün kutlu olsun.

Anneciğim, sen benim bir günümde değil her günümdesin. Senin çocuğun olmak benim en büyük şansım, iyiki varsın.

Meğer en sihirli sözcük senin isminmiş annem. Sana her seslenişimde ya acım diniyor ya da içime neşe doluyor. İyiki varsın anneciğim.

Kelimelerle anlatılamayan fedakarlık ve karşılıksız sevgiyi tarif et deseler, sadece ANNE derdim! Anneler günün kutlu olsun.

Sen hayatımın kutup yıldızı oldun. Nereye gidersem gideyim ışığının altında sevginle uyudum. Seni seviyorum anne!

'    Umudu Kestim...
Eğlence Ve Paylaşımın Mekânı Oulcay.CoM
« : 19 Eylül 2007, 16:41:45 »

Sayfa: [1]   Yukarı git
  Yazdır  

Gitmek istediğiniz yer:  

| Wap | Wap Forum | Rss |
MySQL Kullanıyor PHP Kullanıyor Powered by SMF 1.1.15 | SMF © 2006-2009, Simple Machines XHTML 1.0 Uyumlu! CSS Uyumlu!
Bu Sayfa 0.053 Saniyede 22 Sorgu ile Oluşturuldu