didaMm
Genel Moderatör
Karma 491
|
 |
« : 02 Ekim 2007, 16:52:53 » |
|
Arkadaşlar bu Anketin Sonuçlarını Hep Birlikte Görecez Sitemizdee Aşık Arkadaşlar çok Aynı Zamanda Ek bir Anket daha var bu Anket sizin kararınız diğeri size Göre Eşiniz ? eşiniz derken.. kız.ark. çevreniz vs. nin Tercihi nedir ?
|
|
|
|
|
|
' Umudu Kestim...
|
|
|
|
Eğlence Ve Paylaşımın Mekânı Oulcay.CoM
|
 |
« : 02 Ekim 2007, 16:52:53 » |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
StephaN
ModifiyeTeam.CoM
Kıdemli Üye
Karma 216
|
 |
« Yanıtla #1 : 02 Ekim 2007, 17:17:12 » |
|
ya bu dünyada büyük paralara değicek bi karşı cins olduguna inanmıyorum. ve herseyim erkek arkadaşlarım üzerine kurulu oldugundan parayı tercih ediorum 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Oulcay
Yönetici
Karma 557
Ne bileyim ben life goes on...
|
 |
« Yanıtla #2 : 03 Ekim 2007, 12:02:08 » |
|
yaw mantık olarak bakıcak olursam para ama duygusal açıdan bakıcak olursam aşk tabi ki  hangi açıdan baktığınız önemli 
|
|
|
|
|
|
Söylediklerinize dikkat edin,düşünceleriniz olur; Düşüncelerinize dikkat edin,duygularınız olur; Duygularınıza dikkat edin,davranışlarınız olur; Davranışlarınıza dikkat edin,alışkanlıklarınız olur; Alışkanlıklarınıza dikkat edin,değerleriniz olur; Değerlerinize dikkat edin,karakteriniz olur.
|
|
|
eLif
Yeni Üye
Karma 127
|
 |
« Yanıtla #3 : 03 Ekim 2007, 13:48:52 » |
|
Peki hangi açıdan bakıyosun canım ((:
|
|
|
|
|
|
"Bütün Umudum Kendimde"
|
|
|
Oulcay
Yönetici
Karma 557
Ne bileyim ben life goes on...
|
 |
« Yanıtla #4 : 04 Ekim 2007, 00:54:44 » |
|
o anki duruma bağlı  :p şimdilik para lazım 
|
|
|
|
|
|
Söylediklerinize dikkat edin,düşünceleriniz olur; Düşüncelerinize dikkat edin,duygularınız olur; Duygularınıza dikkat edin,davranışlarınız olur; Davranışlarınıza dikkat edin,alışkanlıklarınız olur; Alışkanlıklarınıza dikkat edin,değerleriniz olur; Değerlerinize dikkat edin,karakteriniz olur.
|
|
|
seda
Yeni Üye
Karma 10
|
 |
« Yanıtla #5 : 08 Ekim 2007, 11:12:16 » |
|
doğrusun ollcyy
|
|
|
|
|
|
|
|
|
gkhnadgzl
Yeni Üye
Karma 10
|
 |
« Yanıtla #6 : 15 Ekim 2007, 13:01:58 » |
|
her açıdan para bilader:)
|
|
|
|
|
|
[COLOR="Blue"][FONT="Arial Black"][SIZE="5"]''Öldü?ümde topra??mdan bir testi yap?p yare su verin ki dudaklar?na de?ebileyim.'' FUZUL?[/SIZE][/FONT][/COLOR] [/B]
|
|
|
didaMm
Genel Moderatör
Karma 491
|
 |
« Yanıtla #7 : 15 Ekim 2007, 14:43:51 » |
|
paranız batsınnnnnnnnnn bir kere a$k deseniz ıh ıhhhhhhhhhh
|
|
|
|
|
|
' Umudu Kestim...
|
|
|
irm_irm_irmmm
Genel Moderatör
Karma 40
|
 |
« Yanıtla #8 : 16 Ekim 2007, 01:49:14 » |
|
|
|
|
|
|
|
[FONT="Comic Sans MS"][SIZE="4"][COLOR="Purple"]..........ASK B?R ELMA ?EKER?D?R YERS?N YERS?N EL?NDE SADECE KAZI?I KALIR......... [/COLOR][/SIZE][/FONT][/B]
|
|
|
didaMm
Genel Moderatör
Karma 491
|
 |
« Yanıtla #9 : 16 Ekim 2007, 13:44:00 » |
|
kuzii neden böle konuyu açtığımı anladın dimi :D a$k insani neler yaptırıo :p :D:D kuzen zaten sende çok aşk oldu ya sen hep aşk de hep aşk 
|
|
|
|
|
|
' Umudu Kestim...
|
|
|
irm_irm_irmmm
Genel Moderatör
Karma 40
|
 |
« Yanıtla #10 : 17 Ekim 2007, 00:28:59 » |
|
[COLOR="DarkOrchid"]aşk deel be benimkiii bksana sıkılıp duruomm ama anket kararlı olanlara ii olmuşş benim cvplar birazzzz değişken  [/COLOR][/B]
|
|
|
|
|
|
[FONT="Comic Sans MS"][SIZE="4"][COLOR="Purple"]..........ASK B?R ELMA ?EKER?D?R YERS?N YERS?N EL?NDE SADECE KAZI?I KALIR......... [/COLOR][/SIZE][/FONT][/B]
|
|
|
Fatih
Yönetici
Karma 339
|
 |
« Yanıtla #11 : 19 Ekim 2007, 21:19:22 » |
|
Aşk desen tamamen sorunsuz bir hatun gerekir hiç dert etmeyecek paran olmuş-olmamış ,samanlık her yerde seyran gelecek bir bayan olmalı ki hem tatlı hem anlayışlı :rolleyes: Umarım karşıma çıkar :rolleyes: aşk çok güzel ama genede para da hiç fena değil:nod:
|
|
|
|
|
|
 [COLOR="Cyan"]ATSIZCILAR[/COLOR] -Bir ?eyler de?i?meli art?k ... y?ld?. ------------------------------ Karard? gündüzlerim, K?? oluyor yazlar?m, Dumanlanan gözlerim, Uzak yak?n seçmiyor. Bir gönülüm: Murats?z. Bir kartal?m kanats?z. Kendinden geçse Ats?z, Dakikalar geçmiyor... -------------------------------- Elbet bir gün Yollar Bulu?acak Göz ve Göze Bakacak Bakal?m o an o zaman Kimin Gözünden Ya?lar akacak ! ! !
|
|
|
~yaprak~
Yeni Üye
Karma 10
|
 |
« Yanıtla #12 : 10 Kasım 2007, 23:28:39 » |
|
bence ikiside önemLi bişe parada lasım aşkta ama waLLa ben aşk didim:D
|
|
|
|
|
|
[FONT="Comic Sans MS"][SIZE="3"][COLOR="Black"]qiden eLbet qeri döner bir qün b?rak?n dönsün ne kaybettiqini qörsün[/COLOR][/SIZE][/FONT]
|
|
|
tatli_tugba
Tam Üye
Karma 120
|
 |
« Yanıtla #13 : 11 Ocak 2008, 14:10:22 » |
|
ben ask diorum ama parada lazim tabe ikisi olsa olmazmi 
|
|
|
|
|
|
[FONT="Comic Sans MS"][SIZE="7"][COLOR="MediumTurquoise"]SaKaRYaLi[/COLOR][/SIZE][/FONT]
|
|
|
X-MiT
Yeni Üye
Karma 10
|
 |
« Yanıtla #14 : 11 Ocak 2008, 14:12:32 » |
|
Aç Karnına Aşk Olmuo  Kim Aşk DerSe O Aslında Para Dio:D Napo Ne Demiş PAra PARA Para:D
|
|
|
|
|
|
CcC)Adam?n Adam? De?iL Davam?n Adam?y?m(CcC):smokin:
|
|
|
|